Wie zijn wij?

Jonge ouders die helaas hetgeen hebben mee gemaakt wat geen één ouder mee zou moeten maken, het verliezen van je kind.

Door dit ervaren te hebben, ga je nadenken op wat voor manier je toch met je kind kan knuffelen ondanks dat je kind is overleden. Hier hoefden wij niet lang over na te denken, want knuffelen doe je niet met een fotolijstje maar dit doe je lekker met een heerlijke zachte knuffel.

Hoe fijn is het om lekker op de bank, heerlijk te knuffelen met je kind en hoe leuk is het dat broertje(s) en/of zusje(s) gezellig een theekransje kunnen doen met zijn of haar broer of zus?

En niet alleen kinderen zijn er om mee te knuffelen, maar ook echtgenote, ouders of huisdieren. Er is tenslotte toch niks fijner om lekker met diegene die je mist te knuffelen wanneer jij dat nodig hebt.

Wij merken het in ons eigen gezin dat die momenten zo heerlijk en heel erg speciaal zijn, niet alleen voor ons als ouders maar ook voor opa(s), oma(s), broer(tjes), zus(jes) en ieder ander die de behoeften heeft om lekker even zijn momentje te pakken.

Deze vorm van een as-sieraad wilden wij niet alleen voor ons eigen houden. Wij vinden het belangrijk dat ook andere de kans krijgen om nog met hun geliefde te kunnen knuffelen, zodoende hebben wij ‘Knuffel Mij” gelanceerd.  Door middel van een simpele webshop en een aantal overzichtelijke stappen kies je een knuffel uit die bij jou past. Zodra je je bestelling hebt afgerond, zorgen wij ervoor dat je binnen dertig dagen de knuffel met alle benodigdheden en beschrijving in huis hebt om de as na het ophalen bij het crematorium in de knuffel te kunnen verwerken. Volg hiervoor het simpele stappenplan en ook jij kan dan lekker knuffelen.