Disclaimer

Disclaimer

Op deze pagina staat de disclaimer van de internetsite Knuffel Mij, gevestigd aan Achterberghstraat 37, 5281AB te Boxtel. Knuffel Mij is ingeschreven onder het nummer 60 15 16 41 bij de Kamer van Koophandel. In deze disclaimer geeft Knuffel Mij aan onder welk voorbehoud zij de informatie op haar website aan u aanbieden. U wordt dan ook verzocht deze disclaimer zorgvuldig te lezen. Door gebruik van de website, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Intellectueel eigendom

De informatie op de internetsite van Knuffel Mij mag u niet kopiëren, verspreiden of op een andere manier gebruiken of misbruiken. Het gebruiken van informatie van deze internetsite mag alleen wanneer Knuffel Mij hier uitdrukkelijke schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. Zonder deze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Knuffel Mij is het niet toegestaan om teksten, foto’s of andere materialen opnieuw te gebruiken.

Geen garantie op juistheid

Knuffel Mij waarborgt dat de te verkrijgen informatie op haar internetsite, het aanbod van relevante content en de productprijzen volledig en juist zijn. Mocht er toch onverhoopt onvolledige of onjuiste informatie worden verkregen via de internetsite van Knuffel Mij dan kan Knuffel Mij hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Knuffel Mij streeft naar een volledige en goedwerkende internetsite. Toch kan het zijn, ondanks de zorgvuldigheid, dat de informatie of de inhoud van de internetsite onvolledig en of onjuist zijn. Hier kan Knuffel Mij niet aansprakelijk voor worden gesteld.

De informatie en/of producten op deze internetsite worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Knuffel Mij behoudt zich het recht om de materialen zonder enige voorafgaande mededeling te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te publiceren.  

Deze internetsite kan verwijzingen of hyperlinks bevatten naar andere sites die buiten het domein van Knuffel Mij liggen. Knuffel Mij kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites en of bronnen.

Wijzigingen van disclaimer

Wanneer deze disclaimer wijzigt, vindt u de meest recente versie van de disclaimer van internetsite van Knuffel Mij op www.knuffelmij.nl/disclaimer.